Ervaringen van deelnemers

Op deze pagina staan ervaringen van mensen die nog maar net of al wat langer Biodanza hebben gedanst. Jouw eigen ervaringen zijn natuurlijk het allerhelderste voor jou, maar vaak kun je toch een idee opdoen met wat anderen hebben ervaren. Wil je een reactie over Biodanza achterlaten, dan kun je me altijd even mailen: biodanza.hilversum@gmail.com

------------------------------------------------------

Hoi Monique,

Fijn was het om zo een mooie gevoelige warme dag met jou en de anderen te genieten. Ik draag het effect nog steeds met mij mee. De schoonheid van Biodanza neem ik mee in mijn leven, dank je wel daarvoor.

Tot een volgende vivencia, warme knuffel, ook aan Rob

Van Branko (Woensdaggroep)

------------------------------------------------------

Lieve Monique,

Wat een heerlijke en kleurrijke vivencia! Ik was blij, uitbundig en helemaal open Ik heb genoten van alle heling. Heel bijzonder. Dank, dankjewel!

Big Hug Rene L. (Woensdagavond)

-------------------------------------------------------

(sms)Hey Monique,

Wat een prachtavond gister. Mijn geest voelt kalm en mijn lijf opnieuw ge-reset! Dank!

Hartegroet, Peter (Dinsdagavond)

-----------------------------------------------------------

Lieve Monique,

Ik geniet nog steeds van de fijne dag. Het is iedere keer weer zo bijzonder hoe jij aansluit en ons prachtige handreikingen doet. Veilig, warm en liefdevol.

Love you, Janneke (Dinsdagavondgroep)

-------------------------------------------------------------

Ervaring na een half jaar Biodanza:

Lieve Monique,

Wat heerlijk genieten toch ieder week weer! Ik merk dat ik meer kan voelen wat er in mijn leven gebeurt. Zo kwam ik dit gedicht tegen van Pamela Kribbe en dat wilde ik graag met je delen:

Je bent hier niet om anderen te helpen, je bent hier om je eigen licht te herkennen en te verankeren in de aarde. Je bent hier om de oude pijn in jezelf te helen en je te ontplooien naar de verlangens van je hart. Je bent hier om te dansen op de muziek van je ziel. Te bewegen op het ritme van je eigen natuur. Je bent hier om de vreugde te proeven van het zingen van het lied van jouw essentie. Deze diepe, onvoorwaardelijke afstemming op jeZelf maakt je vrij.

Dit is Biodanza voor mij, Petra (Maandaggroep)

nb. Het is ook waar mijn hart naar verlangt: om mensen te begeleiden op het pad van bewustwording en heling en om te dansen in de schoonheid die we met onze ziel zijn. In deze tijd van extremen krijgen we ook veel kansen om dit te leren en te groeien. Ieder week mag ik zien dat het kan en werkt, heerlijk.

--------------------------------------------------------------

 

Ervaring na 8 weken Biodanza:

Tijdens mijn eerste kennismaking met Monique maakte ze me nieuwsgierig naar Biodanza. Ik had er nog nooit van gehoord. Dansen en muziek... was ik daar niet te verlegen voor? Gelukkig won mijn nieuwsgierigheid het.

Ik voel me na 8 weken energieker, blijer, liefdevoller en in contact met anderen. Veranderingen, inzichten en wensen bleven bij mij vaak hangen in weten, in mijn hoofd hangen. Ik vond het moeilijk dit te vertalen naar het dagelijkse leven, in het doen.

Biodanza is wat dat betreft een oefen- en leerschool voor mij. Maar wel een hele kleurrijke, levendige en warme school. Ik dans met mezelf en ik dans met anderen. Ik onderzoek al dansend mijn wensen, mijn mogelijkhede en mijn grenzen.

Ik ontdek zoveel nieuws in mezelf en het blijft nu niet hangen in: "ik zou...", maar ik leer dat ik nu mag en kan zeggen: "ik wil...!" En dat is heerlijk!

Annemieke  (Dinsdagavondgroep)

--------------------------------------------------------------

Lieve Monique,

Ik wil je nog even bedanken voor de prachtige les van gisteren... was echt mooi, liefdevol en zacht. Ik was zo ontroerd toen jij met Rob danste, mooi om daarvan deelgenoot te mogen zijn, ben ik heel dankbaar voor!

Ik ervaar Biodanza bij jou als prettig, helend en gewoon mogen zijn wie je bent. Ook gewoon lekker aards met lachen, voel me rustig en blij. Alsof we elkaar al ergens van kennen en weer verbonden raken. Mooie ervaring!!!!

Prachtige vrouw nog een fijn weekend en DANK JE WEL!

Liefs, Donalda (Woensdagavondgroep en bijna-ouder met Guus...)

 

--------------------------------------------------------------

Hoi Monique,

Ik wil je laten weten dat ik het een hele bijzondere bruiloft vond. Heel mooi om te zien dat dit in openheid, verbinding en liefde zo vorm mocht krijgen. En dat ik daar deelgenoot van mocht zijn. Ik voelde me zondag nog de hele dag blij.

Bedankt en tot dinsdag, Marieke (Dinsdagavondgroep en aanwezig bij een Biodanza-bruiloft door mij gegeven)

--------------------------------------------------------------

Rob (Monique haar partner) na 4 jaar Biodanza:

Toen ik er vier jaar geleden mee begon wist in niet wat ik kon verwachten, want dansen was niet echt iets voor mij, dacht ik. Ik moet zeggen dat ik het de eerste paar keer grappig en interessant vond, maar daarna begon ik van binnen verwarring te voelen. Hoe past dit in mijn leven, is het wel echt? En hoe zou dit dan kunnen werken?

Desondanks heb ik doorgezet, want ik ken mezelf wel zo'n beetje. Als ik afhaak begin ik er nooit meer aan en ik voelde wel dat het iets goeds met me deed. Ik merkte dat ik me meer op mijn gemak ging voelen met mezelf en anderen. Niet dat ik voorheen angstig was, maar in de kleine dingen had ik er meer plezier in.

Intussen heeft Biodanza alles veranderd; ik heb er de liefde van mijn leven ontmoet, ben met haar getrouwd en we hebben samen kinderen gekregen. En dat terwijl ik me altijd gereserveerd voelde om me echt te binden!

Ik voel nu beter wat ik wel en niet wil, en kan dat ook duidelijk maken. Bovendien helpt deze manier van bewegen me enorm bij de artrose in mijn schouders: alle specialisten staan versteld dat ik daar nog zo veel mee kan.

Rob

--------------------------------------------------------------

Ervaring na 4 jaar Biodanza:

De allereerste workshop was spannend. Door mijn leeftijd en opvoeding voelde ik wel dat dit iets heel anders was wat ik ging doen. Maar ik wilde meedoen en niet worden afgeschreven! Dus ik ging.

De tweede workshop was geweldig. Dat ik mocht dansen zoals ik me voelde en niet afgepast met pasjes. De sfeer is zo bijzonder, het is net een grote familie. Het klinkt misschien zweverig, maar ik voel me binnen Biodanza verbonden binnen een soort kameraadschap. In de groep kun je lachen en huilen.

Ik vind het heerlijk, 79 jaar en dan nog zo kunnen dansen en er helemaal bijhoren. Eigenlijk is het voor jongeren en ouderen om te voelen dat je leeft!

 

Siep (Ze is het nu toch iets rustiger aan gaan doen; ze heeft gedanst tot haar 86e jaar!)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now