Voel je welkom om mee te doen!​

Didactisch docente Monique Zonland is bereikbaar op de volgende manieren:
Telefoon: 06 36 21 21 88
E-mail: biodanza.hilversum@gmail.com 
 

Voor de wekelijkse workshops is het nodig om je eenmalig aan te melden. Voor feesten bij voorkeur ook, maar je mag je ook je hart volgen en last-minute binnenkomen... ;-))

                                                                                                                             

Kun je onverhoopt toch niet komen dan vind ik het fijn als je dit laat weten. Met een mailtje, app of een sms-je zijn we snel op de hoogte. De mail kan ik tot ca. 17.00 uur nog lezen...

 

Je kunt ons vinden in de Hummelingschool, Peter Planciusplein 12, 1212BW Hilversum. Je kunt hier gratis parkeren; er is voldoende parkeerruimte.  

Routebeschrijving:
Vanaf de richting Utrecht: neem op de A27 de afslag Hilversum. Ga Hilversum in en vervolg de weg (Oostereind). Bij de stoplichten linksaf = de Riebeeckweg. De tweede straat rechts en meteen de eerste straat weer rechts, dan kom je uit op het Peter Planciusplein en zie je aan de rechterhand de Hummelingschool. Vanaf de A27 moet je nog op 5 minuten rijden rekenen.

Vanaf de richting Amsterdam: neem op de A1 de afslag Hilversum-Noord/Laren. Aan het einde van de afslag links. De weg vervolgen langs La Place tot de kruising waar je Hilversum binnenkomt. Ga bij deze kruising linksaf de Kamerlingh Onnesweg op. Alsmaar rechtdoorgaan, ook bij de volgende semi-rotonde. Aan het eind met de bocht mee naar links, het Oostereind op. Na de spoorovergang rechtsaf, dit is de Oude Amersfoortseweg. Voor de FysioFit linksaf slaan (Willem Bontekoestraat) en de weg vervolgen tot je aan de rechterhand de Hummelingschool ziet. Vanaf de afslag A1 is het nog zo'n 10 minuten rijden.

Details over de tijden e.d. kun je vinden bij de
workshops.

Voor links over Biodanza in Nederland verwijzen wij je graag naar de website van alle I.B.F.-opgeleide leraren  www.biodanzanederland.nl. Je herkent deze goed opgeleide leraren ook aan het logo met de kraanvogel.

Contact & Aanmelden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now